Veleprodaja auto guma

Veleprodaja auto guma direktno od uvoznika.

Pneumaster je ekluzivni uvoznik auto guma brendova Nokian, Falken, Nankang i Waterfall za Srbiju, kao i ovlašćeni diler brendova Michelin, Sava, Tigar i Taurus. U prilici smo da Vam ponudimo odlične cene i uslove plaćanja za sve gume iz našeg velikog asortimana, kao i mogućnost da u svakom trenutku znate koje gume možete bez čekanja isporučiti i ugraditi vašim klijentima.

Svi naši partneri dobijaju lozinku za Pneumaster B2B veleprodajni portal gde mogu pogledati koji modeli guma su trenutno na stanju i njihove cene. Pneumaster ima transparentnu cenovnu politiku, kako bi svaki trgovac mogao biti siguran da ima ravnopravan tretman sa drugim partnerima.

Nema potrebe da zovete telefonom i primoravate kupca da čeka dok se raspitate koji modeli guma trenutno na stanju odgovaraju njegovom automobilu. Obavite posao profesionalno i iskoristite dragoceno vreme koje je kupac odvojio za posetu vašem servisu ili radnji ne na čekanje da stupite u telefonski kontakt sa našom veleprodajom već da mu pokažete sve dostupne modele guma i tako možda prodate i kvalitetnije gume.

Nemate pristup veleprodajom portalu?

Svi naši partneri koji još nemaju lozinku za veleprodajni sajt mogu je dobiti kontaktiranjem veleprodaje Pneumaster-a, a uvek smo otvoreni za saradnju i sa novim partnerima koji mogu odmah dobiti pristup sajtu i početi da rade.

Kontaktirajte nas

 

Naš tim